Debrecen transzfer szolgáltatások - Reptéri transzfer Debrecenben - Debrecen pályaudvari transzfer - Személyszállítás Debrecenben

Főoldal

Transzfer szolgáltatás

Keresés a weboldalban:

Transzfer szolgáltatás

Cívis Transzfer - Reptéri transzfer

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik reptéri transzfer szolgáltatásaink iránt, hiszen biztonságosabb és költséghatékonyabb megoldást kínál az utazók számára, mint a személygépkocsival történő utazás a repülőtérre és vissza.

A biztonságon és a kedvező árakon túlmenően az Ön kényelme számunkra a legfontosabb.
Magas komfort és biztonságtechnikai felszereltséggel rendelkező minibuszok valamint képzett és több éves gyakorlattal rendelkező sofőrök gondoskodnak kényelméről és biztonságáról egy időben.

Utazzon a repülőtérig is első osztályon!

Különböző befogadó képességgel rendelkező új és újszerű autóbuszpark lehetőséget kínál Önnek, hogy reptéri transzferen túlmenően egyéb személyszállítási igényeivel is hozzánk forduljon!

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK! VIP JÁRAT AZ ÖN MAXIMÁLIS KÉNYELMÉÉRT!

VIP különjáratunk lehetőséget biztosít Önnek, hogy családjával vagy baráti társaságával időtakarékosan és kényelmesen utazzon a repülőtérre és haza.

  • 1-8 főig csak Ön, családja vagy társasága utazik különjáratunkon
  • nem kell várakoznia vagy korábban indulnia, hiszen csak Önt, családját vagy társaságát szállítjuk a repülőtérre és haza
  • útközben kizárólag az Önök kérésére történik technikai megállás

A VIP különjárat árait a kedvezmények menüpontban tekintheti meg!
Ne feledje, a Cívis Transzfernél kényelmes, tiszta biztonságos mini buszok és gyakorlott kedves sofőrök szállítják!

UTAZZON ELSŐ OSZTÁLYON A REPÜLŐTÉRRE! 
http://www.civistranszfer.hu/


El-szállít személyszállító Kft.

0-24 óráig: (30) 649-4999
9-16 óráig tel./fax: (52) 310-041
Levelezési cím: 4225 Debrecen Templom u. 36.

Email: info@el-szallit.hu
http://el-szallit.hu/#

Repülőtéri transzfer szolgáltatásunkat Háztól-házig végezzük.
Reptéri transzfer Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc városokból és vonzáskörzetükből a Budapest-Ferihegy 1., Budapest-Ferihegy 2., Vienna Airport valamint a Debrecen Airport területére.

Repülőtéri transzferszolgáltatásunkban lakásától a repülőtér bejáratáig szállítjuk. Ön csak repülőgépe járatszámát adja meg, a többi a mi feladatunk. Megtervezzük utazását, mindenről időben tájékoztatjuk és az utazás napján csak annyi dolga marad, hogy helyet foglaljon egyik járművünk ülésén.

Rugalmas, elektronikus foglalási rendszerünk, a kényelmes kisbuszok és személygépkocsik, a pontos, udvarias gépkocsivezetők mind azt szolgálják, hogy Ön már a lakása ajtaján kilépve élvezze az utazást!

Belföldi vagy külföldi társas utazásaihoz - legyen szó akár szakmai tanulmányútról, akár családi kirándulásról - korszerű, 18 vagy 50 személyes légkondicionált autóbuszainkat kínáljuk, amelyek az év 365 napján 24 órában állnak rendelkezésére.


TOSI TRANS Reptéri Transzfer és Utazásszervező Kft.

Központi iroda: 4400 Nyíregyháza, Bercsényi u. 13. fsz/2.
Tel.: (42) 786-643
Mobil: (70) 367-0707
E-mail: office@tosi.hu
http://tosi.hu/sites/tositrans/public/

 

 

Cégünk fő tevékenysége a reptéri Transzfer. Szolgáltatásunk igénybevételével gondtalanul utazhatnak otthonuktól a repülőtérre illetve onnan otthonukba.

Autóink a megadott címen veszik fel Önöket és a repülőgép indulási illetve a checkolás idejéhez igazodva érkeznek a reptérre.

Az utasfelvételi helyek: Nyíregyháza, Debrecen és Miskolc, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye és Hajdú-BiharMegye egész területe. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei utasokat Miskolcon, a város területén belül tudjuk felvenni.


Yellow Travel Kft.

4225 Debrecen, Telek út 50.
Mobil: (30) 9588-644
E-mail: info@yellowtravelkft.hu
www.yellowtravelkft.hu


Cégünk 2000. őszén alakult. Fő profilunk a személyszállítás, reptéri transzfer, utaztatások, munkásjáratok üzemeltetése, iskolai, óvodai  kirándulások, esküvők. Megrendelőinknek biztosítjuk a kényelmet, magas szintű felkészültséget és a biztonságot az utaztatásban. Nagy hangsúlyt fektetünk az állandó továbbképzésekre. Munkatársunk az Ön igényeinek részletes ismerte birtokában ingyenes személyre szabott árajánlatot készít. Cégünk nagy odafigyeléssel, és gondossággal jár el az egyes munkák lebonyolításában. Gépkocsivezetőink több éves szakmai gyakorlattal és  nagy helyismerettel rendelkeznek Európa szerte. Járműveink a nemzetközi különjárati személyszállítás feltételeinek maximálisan megfelelnek. Mindegyik járművünk, mind esztétikailag, mind műszakilag maradéktalanul kielégíti a vonatkozó szigorú nemzetközi és belföldi előírásokat.

Az egész ország területéről vállalunk megbízásokat – azonos árakon.

Debreceni programok - Debrecen események - Debrecen eseménynaptár