Debrecen játszóház – Debreceni játszóház – Debreceni játszóházak – Játszóházak Debrecenben

Főoldal

Játszóház

Keresés a weboldalban:

Játszóház

Sajtkukac Játszóház

 

Debrecen, Cívis u. 18. (az Újkerti Posta mellett)
Mobil: (20) 265-3377
sajtkukac-jatszohaz.hu

A Sajtkukac Játszóház az a hely, ahol a kis kalandorok a hatalmas akadálypályán tehetik próbára ügyességüket, ugrálhatnak a trambulinon, száguldhatnak a csúszdákon, fürdőzhetnek a labdatengerben. Ez nem holmi időtöltés, ez kreatív, - és ami a szülőknek a legfontosabb - biztonságos szórakozás. A légágyúk és labdaszökőkút egyaránt kicsik és nagyok kedvence, remek mozgásfejlesztő játék. A nagy kalandban természetesen szülő is részt vehet, vagy ha kedve inkább úgy tartja, kinyújtózhat a kanapék egyikén s egy kellemeset beszélgethet, internetezhet.


Hangyaboly Játszóház

 

4000 Debrecen, Domb utca 1.
Mobil: (30) 205-6606

E-mail: boros@enternet.hu

www.hangyabolyjatszohaz.hu/jatszohaz.htm

Kelet-Magyarország legnagyobb játszóházában 280 m2-en óriás légvárcsúszdás,- akadálypályás labirintussal, trambulinnal, rengeteg játékkal várjuk a gyerekeket, akár szülőkkel együtt is. Óvodáknak, iskoláknak, csoportoknak kedvezmények, születésnapi-, névnapi zsúrok lebonyolítása.


Törpfalva Játszóház

Debrecen-Józsa, Tócós u. 22
Mobil: (30) 746-9028
E-mail: info@torpfalva.hu
www.torpfalva.hu

Törpfalva Debrecen-Józsa szívében egy nyugodt csendes sziget a törpök számára. Nagy családi házban, hatalmas játszóudvarral, játszótérrel, állatsimogatóval várjuk a törpöket 1400 m2-en. Hangulatos környezetben ismerkedhetnek meg a törpök a növényekkel és az állatokkal (póniló, baromfiudvar, libák, vadkacsák, nyulak, kecske), és ha kedvük van lovagolhatnak is. Nálunk nincs más csak a felhőtlen szórakozás és sok-sok játék. A törpök mindig azt csinálják amihez kedvük van; lovagolnak, kertészkednek, énekelnek, táncolnak, kézműveskednek, angol nyelvet tanulnak, ugra-bugrálnak vagy játszanak. Egészségesen élnek egészséges környezetben.


GEKKO Debrecen

4026 Debrecen, Péterfia út 39. (A Debrecen Pláza mellett.)
Tel.: (52) 533-113, (30) 868-3010

Email: debrecen@gekkonet.hu
www.gekkonet.hu/debrecen

Elsődleges célunk -ép gyermekeknél- a tanulással, viselkedéssel, figyelemmel kapcsolatos problémák megelőzése, illetve, ha valamilyen területen hiányosságot veszünk észre, úgy annak korrekciójával is célirányosan, a legnagyobb szakértelemmel foglalkozunk.

Debreceni programok - Debrecen események - Debrecen eseménynaptár