Debrecen mozi - Mozi Debrecenben - Debreceni mozik - Moziműsor Debrecenben

Főoldal

Mozi

Keresés a weboldalban:

Mozi

Március

APOLLÓ MOZI

Miklós u. 1.
Tel.: 52/417-847
Jegyár: 720 Ft, hétfőnként minden előadás 520 Ft, csütörtökönként a nagyteremben 520 Ft. csoportos jegyek (10 fő felett): 420 Ft.

NAGYTEREM

 

március 3-9.
13:45, 16:00, 18:15, 20:30   
Rohanás
feliratos, amerikai akciófilm, 95 perc, 2010
R: George Tillman Jr.
Fsz: Dwayne "The Rock" Johnson, Billy Bob Thornton

A szabadulás nem egyenlő a szabadsággal. Egy férfi kiszabadul a börtönből, és tudja: legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Tudja, hogy csak néhány órája van. A nyomában egy zsaru és egy bérgyilkos.
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete ajánlott.

március 10-16.
13:45, 16:00, 18:15, 20:30   
Csak szexre kellesz
magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 108 perc, 2011
R: Ivan Reitman
Fsz: Natalie Portman, Ashton Kutcher

Emma és Adam ősrégi barátok, akik egy reggel majdnem mindent elrontanak azzal, hogy lefekszenek egymással. A barátságuk megóvása érdekében egyezséget kötnek, mely szerint a kapcsolatuk kötöttségek nélküli. A kötöttségek nélküliség azt jelenti, hogy azt tesznek, amit csak akarnak, amikor csak akarják, olyan nyilvános helyen, ahol csak akarják, de egymásba szeretniük nem szabad.
16 éven aluliak számára nem ajánlott.

március 17-23.
13:45, 16:00   
Gnómeó és Júlia
magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film, 87 perc, 2011
R: Kelly Asbury

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel. Az új adaptációban aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

március 17-23.
18:15, 20:30   
A következő három nap
feliratos, amerikai thriller, 121 perc, 2010
R: Paul Haggis
Fsz: Russell Crowe, Elizabeth Banks

John Brennan és felesége, Lara tökéletes házasságban élnek. Addigi életük egy szempillantás alatt szétesik, amikor az asszonyt a rendőrség letartóztatja egy gyilkosság gyanúsítottjaként. John minden törvényes eszközt bevet, hogy bebizonyítsa felesége ártatlanságát, de a bizonyítékok alapján húsz évre ítélik a nőt. John úgy dönt, hogy mindegy milyen áron, de kiszabadítja feleségét.
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete ajánlott.

március 24-30.
13.45, 16:00, 18.15   
Gagyi Mami 3 - Mint két tojás
magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 107 perc, 2011
R: John Whitesell
Fsz: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson

Az FBI különleges álruhás bevetésekre szakosodott szuperügynöke, Malcolm Turner minden bajból kivágja magát. A fia viszont minden bajba belekeveredik. Így aztán, amikor egy orosz maffia-leszámolás véletlen szemtanújává válik, apja mindenáron meg akarja védeni. Úgy, ahogy ő tudja: álruhában. Ezúttal tehát nemcsak ő öltözik nőnek, hanem a fiára is szoknyát húz.

március 24-30.
20:30   
A félszemű
feliratos, amerikai western, 106 perc, 2010
R: Ethan Coen, Joel Coen
Fsz: Jeff Bridges, Matt Damon

A tizennégy éves Mattie Ross apját hidegvérrel lelőtte a gyáva Tom Chaney, és a lány eltökéli, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja a bűnöst. Segítséget kér az iszákos, hamar a fegyveréhez kapó békebírótól, Rooster Cogburntől. Ketten, hogy levadásszák Chaneyt. Az apja vére azt diktálja Mattie-nak, hogy a bűnözőt az indiánok földjén át is üldözze.
16 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

KISTEREM

március 3-9.
16:00, 18:00, 20:00   
Három Majom
feliratos, török-francia-olasz filmdráma, 109 perc, 2008
R: Nuri Bilge Ceylanv
Fsz: Yavuz Bingol, Ercan Kesal

Servet, a választásokon induló politikus éjszaka elütött egy embert, és ha kitudódna tette, lemondhatna politikai karrierjéről. Ezért azt kéri sofőrjétől, Eyüptől, hogy vallja be helyette a bűntettet és vállalja érte a börtönbüntetést. A szívesség fejében természetesen nem kis anyagi kártérítést ígér családjának, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben. Azzal, hogy az apa igent mond a kérésre, a háromtagú család élete kizökken a jól megszokott kerékvágásból.
16 éven aluliak számára nem ajánlott.

március 10-16.
16:00, 18:00, 20:00   
Nem beszélek zöldségeket
feliratos, francia film, 82 perc, 2010
R: Jean Becker
Fsz: Gérard Depardieu, Gisele Casadesus

Germain (Gérard Depardieu hatalmas hassal), ügyefogyott mackóként, csetlik-botlik az életben. Az egykori lassú felfogású, rossz tanuló ma is nehezen tud olvasni, hadilábon áll a szavakkal, a mindennapokat a maga egyszerű módján éli meg. Napközben a városka parkjában üldögél a padon, és eteti a galambokat. Itt hozza össze a sors Margueritte-tel a törékeny, nyugdíjas tudóssal, aki minden idejét az irodalomnak, a könyveinek szenteli. A két ember szokatlan barátsága észrevétlenül kovácsolódik ott a padon, a galambok közt.

március 17-23.
16:00, 18:00   
Párizsból szeretettel
feliratos, francia akciófilm, 92 perc, 2010
R: Pierre Morel
Fsz: John Travolta, Jonathan Rhys-Meyers

James Reese az amerikai nagykövet személyi titkára, másodvonalbeli hírszerző és operatív-tiszt is egyben. Az igazi CIA bevetésekről és izgalmas küldetésekről ábrándozó fiatalember nagy álma teljesül, amikor megbízást kap, hogy kísérő-tolmácsként segítse az Egyesült Államokból érkező Charlie Wax kommandós-szuperügynök munkáját. A finoman szólva is ön és közveszélyes, ám vérprofi Wax küldetése egy készülő terrortámadás megakadályozása.
16 éven aluliak számára nem ajánlott.

március 17-23.
20:00   
Burjánzó szerelmek háza
feliratos, finn vígjáték, 102 perc, 2009
R: Mika Kaurismäki
Fsz: Hannu-Pekka Björkman, Elina Knihtilä

Csődbe ment a párterapeuta Juhani házassága. A harmincöt éves férfi és a nála egy esztendővel fiatalabb felesége, Tuula elhatározzák, hogy a válásukat civilizált módon fogják intézni. A dolog azonban rosszul indul, mert egyik éjjel Tuula egy férfival állít be. Juhani felhúzza magát az asszonya egyéjszakás kalandján, és elhatározza, hogy visszavág.

március 24-30.
16:00   
A félszemű
feliratos, amerikai western, 106 perc, 2010
R: Ethan Coen, Joel Coen
Fsz: Jeff Bridges, Matt Damon

A tizennégy éves Mattie Ross apját hidegvérrel lelőtte a gyáva Tom Chaney, és a lány eltökéli, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja a bűnöst. Segítséget kér az iszákos, hamar a fegyveréhez kapó békebírótól, Rooster Cogburntől. Ketten, hogy levadásszák Chaneyt. Az apja vére azt diktálja Mattie-nak, hogy a bűnözőt az indiánok földjén át is üldözze.
16 éven aluliak számára nem ajánlott.

március 24-30.
18:00   
Üvegtigris 3
magyar vígjáték, 100 perc, 2010
R: Rudolf Péter
Fsz: Rudolf Péter, Reviczky Gábor

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd a büfénél marad, míg Lali az ügyvéd Bentley kabriójában marad…
16 éven aluliak számára nem ajánlott.

március 24-30.
20:00   
Tamara Drewe
feliratos, angol vígjáték, 111 perc, 2010 r: Stephen Frears fsz: Gemma Arterton, Luke Evans

Tamara Drewe sikeres londoni újságíró, aki hosszú idő után hazalátogat szülőfalujába. A vidék tele van gazdag nyaralókkal, bohém művészekkel, nyári kurzuson alkotó írókkal, csirkékkel, tehenekkel és egy kanos rocksztárral. Az egykor nagy orráért csúfolt Tamara rút kiskacsából gyönyörű nővé cseperedett, és nemcsak puszta jelenlétével, de szerelmi kalandjaival is felforgatja a falucska életét.

ARTTEREM
március 3-9.
17:00, 19:30
Gyermekeim apja
feliratos, francia-német dráma, 110 perc, 2009
R: Mia Hansen-Love
Fsz: Louis-Do de Lencquesaing, Chiara Caselli

Tarr Béla producerének váratlan halála ihlette a filmet. Egy óda a házastársi szerelemhez - igaz, nem első látásra. A producer minden percben rohan és telefonál, míg cége is épp a vesztébe rohan. Más kiutat nem találva öngyilkos lesz, így feleségére marad a pénzügyek kálváriája és a férj szellemi örökségének életben tartása.

március 10-16.
17:00, 19:30
A torinói ló
magyar-francia-német-svájci film, 150 perc, 2011
R: Tarr Béla, Hranitzky Ágnes
Fsz: Bók Erika, Derzsi János, Kormos Mihály

A csaknem két és fél órás film hat napot mutat be, a történet Friedrich Nietzsche és egy ló találkozását szövi tovább. A filozófus az 1880-as években az utcán sétálva védelmére kelt egy lónak, amelyet kocsisa kegyetlenül vert. A film elnyerte a Nemzetközi Filmkritikusok Szövetsége FIPRESCI fődíját a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.

március 17-23.
17:00, 19:30
Egy család
színes, feliratos, dán filmdráma, 102 perc, 2010
R: Pernille Fischer Christensen
Fsz: Lene Maria Christensen, Johan Philip Asbaek

Ditte egy híres pék família sarja, de a családi tradícióktól igencsak távoli sorsot tervez magának. Szeretné beutazni a világot, élni a nagybetűs életet, és úgy látszik, hogy mindez valóra is válhat, mikor felajánlják neki az álom munkát New Yorkban. Édesapja azonban súlyosan megbetegszik, és úgy tűnik, hogy Ditte kénytelen lemondani az utat, hogy vele maradjon, ezzel azonban kockára teszi eddigi életét, sőt szerelmét is.

március 24-30.
17:00, 19:30
A király beszéde
feliratos, angol filmdráma, 118 perc, 2010
R: Tom Hooper
Fsz: Colin Firth, Helena Bonham Carter

VI. György brit király, II. Erzsébet királynő apjaként vonult be a világtörténelembe. Miután bátyja lemondott, George azaz Bertie foglalta el trónt - igen kelletlenül, mert borzalmas dadogása miatt képtelen volt nyilvánosan beszédet tartani. Számos eredménytelen beszédterápiás kezelés után találkozott a liberális szellemiségű Lionel Logue-gal, aki nemcsak királya hangját, hanem bátorságát is segített visszaszerezni.

 

FRANKOFÓN FILMÉJSZAKA (március 31.)
20.00 Magyar rendezők rövidfilmjei
Tóth Barnabás: Otograph és On a train
Simonyi Balázs: Tour
Veréb András: Le Moulin/A Malom
22.00 L arnacoueur / Szívrablók
24.00 L immortel / 22 lövés
2.00 Arthur et la guerre des deux mondes / Arthur3 – A világok harca
4.00 Les aventures extraordinaires d Ade le Blanc-Sec / Adele és a múmiák rejtélye

 

CINEMA CITY

Cím: Péterfia u. 18
Telefon: 52/456-111
Jegyár: 1150 Ft, első előadás 890 Ft, diák és gyerekjegy 890 Ft

A következő három nap
Amerikai thriller   
20. 15:00, 17:30, 20:00
21. 15:00, 17:30, 20:00, 22:30
22. 10:00, 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22.30
23. 10:00, 12:30, 15:00, 17:30, 20:00
24. 15:00, 17:30, 20:00
25. 15:00, 17:30, 20:00
26. 15:00, 17:30, 20:00

Aranyhaj és a nagy gubanc 3D
Amerikai animációs film   
20. 13:15, 14:15, 16.15, 18:15
21. 13:15, 14:15, 16.15, 18:15
22. 10:15, 11:15, 12:15, 13:15, 14:15, 16.15, 18:15
23. 10:15, 11:15, 12:15, 13:15, 14:15, 16.15, 18:15
24. 13:15, 14:15, 16.15, 18:15
25. 13:15, 14:15, 16.15, 18:15
26. 13:15, 14:15, 16.15, 18:15

Arthur 3 - A világok harca
Francia animációs film
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    22. 10:00, 12:30
23. 10:00, 12:30

Az utazó
Amerikai-francia thriller
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    20. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
21. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15, 22-30
22. 10:30, 14:00, 16:00, 18:00, 20:15, 22:30
23. 10:30, 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
24. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
25. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
26. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15

Harry Potter és a halál ereklyéi, 1. rész
Angol-amerikai kalandfilm
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    20. 14:00, 16:45
21. 14:00, 16:45
22. 11:00, 14:00, 16:45
23. 11:00, 14:00, 16:45
24. 14:00, 16:45
25. 14:00, 16:45
26. 14:00, 16:45

Ilyen az élet
Amerikai vígjáték
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    20. 19:30
21. 19:30, 21:45
22. 19:30, 21:45
23. 19:30
24. 19:30
25. 19:30
26. 19:30

Megaagy 3D
Amerikai animációs film
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    20. 13:45
21. 13:45
22. 13:45
23. 13:45
24. 13:45
25. 13:45
26. 13:45

Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Angol családi kalandfilm
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    20. 13:00, 15:00
21. 13:00, 15:00
22. 10:45, 13:00, 15:00
23. 10:45, 13:00, 15:00
24. 13:00, 15:00
25. 13:00, 15:00
26. 13:00, 15:00

Piranha 3D
Amerikai horrorfilm
18 éven aluliak számára nem ajánlott    20. 20:30
21. 20:30, 22:30
22. 20:30, 22:30
23. 20:30
24. 20:30
25. 20:30
26. 20:30

Szerelem és más drogok
Amerikai romantikus vígjáték
Csak 16 éven felülieknek ajánlott    20. 13:15, 15:30, 17:45, 20:00
21. 13:15, 15:30, 17:45, 20:00, 22.15
22. 13:15, 15:30, 17:45, 20:00, 22:15
23. 13:15, 15:30, 17:45, 20:00
24. 13:15, 15:30, 17:45, 20:00
25. 13:15, 15:30, 17:45, 20:00
26. 13:15, 15:30, 17:45, 20:00

Tron: Örökség
Amerikai akciófilm
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    20. 17:00, 19:30
21. 17:00, 19:30, 22:00
22. 17:00, 19:30, 22:30
23. 17:00, 19:30
24. 17:00, 19:30
25. 17:00, 19:30
26. 17:00, 19:30

Utódomra ütök
Amerikai vígjáték
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott    20. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
21. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15, 22:15
22. 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:15, 22.15
23. 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
24. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
25. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15
26. 14:00, 16:00, 18:00, 20:15

Üvegtigris 3
Magyar vígjáték
Csak 16 éven felülieknek ajánlott    20. 15:15, 17:30, 19:45
21. 15:15, 17:30, 19:45, 22:00
22. 11:00, 15:15, 17:30, 19:45, 22:00
23. 11:00, 15:15, 17:30, 19:45
24. 15:15, 17:30, 19:45
25. 15:15, 17:30, 19:45
26. 15:15, 17:30, 19:45

Zöld darázs 3D
Amerikai akciófilm
Csak 16 éven felülieknek ajánlott    20. 15:45, 18:00, 20:15
21. 15:45, 18:00, 20:15, 22:30
22. 11:30, 15:45, 18:00, 20:15, 22:30
23. 11:30, 15:45, 18:00, 20:15
24. 15:45, 18:00, 20:15
25. 15:45, 18:00, 20:15
26. 15:45, 18:00, 20:15

   
DELTA MOZI
Jerikó u. 17-19., Tel.: 52/439-866

7.       18.00 Harry Potter és a halál ereklyéi
8-9.    13:30 Harry Potter és a halál ereklyéi
14.     14:00 Régi idők mozija - A dunai hajós
14.     18:00 Hadszíntér
21.     18:00 Szerelemre hangolva
28.     18:00 Gru


Debreceni programok - Debrecen események - Debrecen eseménynaptár